BACK TO THE ROOTS OF TAIJI & QIGONG 2019

BACK TO THE ROOTS OF TAIJI & QIGONG 2019
Schrijf je in voor 19 en 20 oktober in Soest!

“Alles wat ik heb ondergebracht in mijn lessen heeft één duidelijk doel: je plezier en je levenskwaliteit te verbeteren”.
Goed ademen en bewegen is essentieel voor je gezondheid. Maar hoe weet je welke beweging het meest correct is voor je gezondheid en waardoor je je gezond en vitaal voelt?

Jason Dean neemt je stap voor stap mee in de vorm, de principes en de verschillende toepassing van”XingQi DaoYinShu” tegenwoordig meer bekend als TaijiQuan en Qigong. We gaan we de diepte van onze potentiele mogelijkheden verkennen. Een praktische benadering van de Daoïstische principes. We eindigen beide dagen met spontane Qigong onder leiding van Jason die het vermogen heeft de Qi in ons lichaam zo te activeren en stimuleren dat het lichaam spontane bewegingen gaat maken. Dit is geen spirituele ervaring maar een reactie van het lichaam waarbij we gewoon ons bewustzijn bewaren en de bewegingen van ons lichaam volgen zonder het te remmen. Dit kunnen hele kleine bewegingen zijn of grotere bewegingen. Op deze manier geven we het lichaam de kans zich van vastgezette spanningen te ontdoen. De parasympaticus krijgt de vrije hand waarbij we de sympathicus proberen te minimaliseren.  Een gedetailleerde uitleg zal door Jason worden gegeven tijdens het weekend

– Jason Dean-

Alles wat ik geleerd heb in mijn  jarenlange ervaringen als atleet, sporttherapeut, massagetherapeut, personal trainer, oefenspecialist, TaiJiQuan-leraar, QiGong-leraar en Daoist-geneeskundige en Shaolin monnik komt samen in mijn lessen en de manier waarop ik onderwijs en train.

Trainen volgens mijn methode zal je conditie veranderen, je natuurlijke levensverwachting verhogen en je geest voor altijd openen. Alles wat ik meegemaakt, bestudeerd en geleerd heb sinds ik begon met mijn “vechtsporten” / fitnessreis als kind, komt neer samen in één perfect recept: “de klassieke theorie van TaiJi” en de vijf  essenties van TaiJi. Deze oude taoïstische theorieën integreren in alles wat je doet. In je bewegingen en ademhaling kortom in je leven als een tweede natuur,  De oude ‘theorieën’ die ik heb bestudeerd, sluiten nauw aan  bij de moderne wetenschap. De weg van de mogelijkheden van ons lichaam en geest onderzoeken eindigt nooit en wat ons is nagelaten in de klassieke teksten en doorgegeven van generatie op generatie is een onuitputtelijke bron van inspiratie.

Alles wat ik heb ondergebracht in mijn lessen heeft één duidelijk doel: je plezier en je levenskwaliteit te verbeteren.

Kosten:
€ 100, – per dag
€ 175, – voor een weekend

Beginnend in de ochtend om 11:00 uur en eindigend in de middag om 18:00 uur

  •  Ademhalingsoefeningen
  •  Verschillende Gong’s
  •  Training van de vorm
  •  Genezingsoefening spontane bewegingen

Koffie, Thee en lunch wordt voor gezorgd.

Locatie: Soest, Nederland
Datum: 19 – 20 okt. 2019
Leraar: Jason Dean, Humans Institute

https://www.humansinstitute.com/en/

 

Verschillende verblijfplaatsen;

https://www.stayokay.com/nl
https://www.hiltonhotels.com
https://www.fletcherhotelhetwittehuis.nl
https://www.airbnb. nl / Soest

Als je je wilt inschrijven of meer wilt weten, neem dan contact op met:
Frans Annegarn
☎️ (+31) 6- 40 389 369
? frans.annegarn@gmail.com