Klant waarderingen

 

Door de therapieën van Frans is mijn jeuk en eczeem zo goed als over!  Ik kan niet wachten tot de volgende behandelingen

Mandy Ernst

Frans weet wat hij doet. Je kunt je met vertrouwen aan zijn handen overgeven.

Vera van Randwijck

Ik wil  je bedanken voor de diepgaande gesprekken en het gegeven dat je mij dingen in een ander perspectief hebt laten zien. Daar heb ik zeker wat aan gehad.

Brigitte

Mijn hart had ik achter een schild geplaatst. Het schild zou me beschermen tegen pijn, dacht ik...Maar ik kon niet goed meer ademen, niet delen, mijn energie niet laten stromen. Frans heeft me geholpen mijn schild los te laten. Zodat er weer ruimte ontstond en vertrouwen dat de kracht van mijn energie veel sterker is dan de kracht van de angsten en zorgen in mijn leven. Dat lucht op en geeft ruimte!!

Marieke van Slooten

Schouder trok gisteren in de loop van de dag helemaal bij. Nu zeurt er alleen nog wat spierpijn. Lijkt wel tovenarij! Als je het lichaam kent en begrijpt vanuit die oude Chinese kennis dan kun je dus toveren

Samar

Frans straalt rust uit, die hij mij weer heeft teruggegeven na enkele behandelingen shiatsu-therapie en acupunctuur.

Janny

De behandeling is voor mij steeds 'op maat', bij dat wat er speelt, dit schept veel vertrouwen. Na de behandeling ervaar ik diepe innerlijke rust.Een van soort van 'voor zich zelf sprekende tevredenheid'. De behandeling draagt er toe bij om meer bij me zelf te zijn, wat dit ook is. Geaard, me  minder te verliezen in de zg 'moeten' dingen (van me zelf), het meer te laten, zonder bemoeienis. Maar ook meer in verbinding, in de wereld Zijn. Een Reset.

Carolina

Sinds een paar jaar ben ik een aantal keren bij Frans Annegarn  geweest voor diverse uiteenlopende klachten. Wat mij direct opviel en ook gebleven is was het respect waarmee hij je tegemoet treedt en de vele technieken  die hij kent om tot een diagnose te komen . In een relaxte sfeer en een leuk gesprek wordt je behandeld waarbij ik steeds alle vertrouwen had in zijn serieus bekijken van hetgeen er speelde.

Bij zeurende pijn in mijn benen waarvoor ik een massage wilde, nam hij het serieuzer op dan ik dat zelf deed. Het is uiteindelijk tot een rugoperatie gekomen wat  nodig bleek na een mri-scan, maar terugkijkend besef ik hoe voorzichtig en kundig hij met mijn klacht is omgegaan, zonder de uitslag van de mri scan.

 

Marian van der Heide

De behandelingen van Frans heb ik zeer goed ervaren. Niet alleen zijn kennis en kunde, maar ook zijn omgang met mij als mens.

Het verdwijnen van klachten is nooit toe te wijzen aan één behandelvorm of aanpak op zich. Toch weet ik zeker dat de behandelingen bij Frans in belangrijke mate hebben bijgedragen aan het herstel.

Voor mij reden om jaarlijks een paar keer afspraken te maken bij Frans voor een APK. Niet wachten tot de klachten zich aandienen, maar preventief te werk gaan.

 

Rianne van Gilst

"Fijne behandelingen die ruimte geven en mijn rug/heupklachten hebben verlicht en opgelost! Frans is zeer gepassioneerd en gedreven om de klachten te pakken! En duidelijk uitleg en advies wat je erzelf aan kan doen."

 

Anda Thuis

‘ sinds kort volg ik shiatsu bij Frans. Vooraf neemt hij de tijd om samen met jou te bepalen welke behandeling het beste past.

Al direct na de eerste keer merkte ik verbetering en waren mijn lichamelijke klachten minder. Ik heb minder last van nek- en rugklachten en voel me fitter.

Ik ben erg enthousiast over shiatsu en denk dat iedereen baat kan hebben bij een shiatsu sessie door Frans.’

 

Anne

Frans is een therapeut die met de grootste zorg en aandacht luistert, onderzoekt en behandelt. Uitermate deskundig, geduldig en vol overgave voor zijn vak geeft hij je het gevoel bij hem in vertrouwde handen te zijn.  

Marian

Wat voor mij belangrijk is : een veilig gevoel, je gehoord voelen en dat je serieus genomen wordt. De behandeling pas je altijd aan op het moment: flexibel. Na behandeling voel ik mij lichter en krijg er energie van. Je blijft jezelf ontwikkelen dmv studie etc. en dat is essentieel! 

 

Karin Moritz

In juni kwam ik bij Frans Annegarn, ik was behoorlijk hard van de fiets gevallen en op mijn stuitje, rug en achterhoofd gevallen. De pijn was ondraaglijk. Frans heeft mij intens, zeer zorgvuldig geholpen. Doordat er een zenuw klem zat verwees hij mij meteen naar een manueeltherapeut. Later in September ben ik weer een paar keer naar Frans gegaan en iedere keer verlichtte hij mijn pijn. Vooral zijn acupunctuur behandelingen waren een enorme verlichting.  En hielp hij mij met: ik produceer geen sputum meer, ben 78 jaar, door zijn behandeling acupunctuur kreeg ik meer sputum, wat een verrijking was dat voor mij.  Frans is voor mij een genezende liefdevolle zeer ervaren therapeut en ben ik zeer dankbaar dat hij op mijn pad is gekomen.

 

Margaret Reyers

Ik hen de shiatsumassage als prettigst ervaren. Ontspannen en als een vetvlek uitvloeien. Acupunctuur weet jij ook heel goed wat je doet. Kundig en gedecideerd. 

 

 

Paola

“Frans is een zeer kundig shiatsu therapeut. Aan zijn manier van vragen stellen, merk je dat hij veel weet van zowel de oosterse geneeskunde (TCM) alsook van westerse ziektebeelden. Frans integreert deze kennis uitstekend in zijn uitermate effectieve behandelingen. Voor mij werken zijn shiatsu behandelingen helend en preventief. Zijn handen voelen veilig. Frans is een nuchter persoon, een verademing in de vaak “intuïtieve” benadering der dingen in de alternatieve zorg, hoewel intuïtie nooit valt uit te sluiten. Manon / 1965 / Hilversum”

 

 

Manon

De behandelingen vonden plaats in een ruime rustige ruimte en aangename sfeer.
Frans is respectvol en helder en wond er geen doekjes om in wat hij tegenkwam in mijn lichaam.
Hij is bereid net zo veel te vertellen en uit te leggen als dat ik vragen stelde. Toen hij meende dat behandeling niet verder meer nodig was, gaf hij dat óók aan. Natuurlijk kan ik altijd terug komen, wanneer ik voel dat dat nodig is of om een check-up te doen. Mogelijk loop je net als ik, lang te twijfelen en uit te stellen. Of vertel je je zelf het verhaal dat het "nog niet nodig is". Maar hoe eerder je gaat hoe sneller de 'onjuiste verbindingen' in je lichaam zijn opgeheven. Vanuit mijn ervaring kan ik hem van harte aanbevelen als therapeut.

Bernette

Wat bijzonder is dat Frans (die je heel snel op je gemak laat voelen)  heel snel kan "meten"  waar de verstoringen en problemen zitten. En zo apart om te ervaren dat er ook echt iets veranderd is na de behandeling. Ik kom graag bij Frans.  

Belinda Schall

>> Ik kwam bij Frans voor een aanhoudend druk-gevoel in mijn maag/buik regio. Na een kort intake gesprek zijn wij begonnen met de behandeling. Mij werd gevraagd of ik bezwaar had tegen het gebruiken van (Japanse) acupunctuur. Ik had hier geen bezwaar tegen en was benieuwd. De behandeling heb ik ervaren als heel interactief: ik werd meegenomen in wat er gebeurde, niet door uitgebreide uitleg, maar door het uitwisselen van korte vragen en antwoorden en het verloop van de behandeling als gevolg hiervan.
Heel waardevol aan de behandeling vond ik het bewust worden zelf van de spanningen in mijn lichaam en dat ik deze zelf in stand hield, iets wat ik daarvoor eigenlijk helemaal niet door had. De behandeling zelf was gedeeltelijk intens en uiteindelijk opluchtend / heel ontspannend. Een waardevolle ervaring. Bedankt. <<

Floris Bastian

Na bij de fysio twee jaar behandeld te zijn ivm een  frozen shoulder, kreeg ik te horen dat hij de restklachten niet verder kon verminderen. Omdat die restklachten me toch nog te veel belemmerden ben ik verder gaan zoeken en kwam zo bij Frans terecht.

Tot mijn verbazing vroeg Frans naar veel meer als alleen de schouderklachten. En ook in de behandeling neemt hij het hele lijf mee. Tijdens het behandelen legt hij uit waarom dat is en dat geeft veel vertrouwen. En inzicht voor mij. 
Je wordt bij hem gezien als mens in zijn geheel en niet alleen als een disfunctionerend onderdeel. 
En......meest belangrijke: ik heb nu na ongeveer een half jaar praktisch geen schouderklachten meer. 

Rochina

Voorgeschiedenis: HNP operatie rug in 2014: na 6 maanden hernia weer terug op dezelfde plek.
Daarna veel fysio, maar ondanks oefeningen en behandelingen bleef pijn terugkomen.
In februari 2018 weer maanden getobd  met pijn in rug en zelfs weken thuis gezeten; toen zei een collega van werk: ga eens naar Frans Annegarn, die is goed in ruggen!
Was vooraf wat sceptisch over alternatieve behandelingen, want wat kon acupunctuur en shihatsu therapie nou voor mij doen? maar zogezegd zo gedaan.
Na een uitgebreide intake en na 2-3 behandelingen was mijn acute pijn weg en kon ik nagenoeg weer alles doen. Dat zegt genoeg!!
En heb ik weer klachten of voel dat het minder met mijn rug gaat: ik bel Frans en op zeer korte termijn kan ik weer bij hem terecht voor een adequate behandeling.
Geen huisarts, geen medicatie, geen fysio: gewoon naar Frans

Michel Jimmink 

'Wat ik fijn vindt aan Shiatsu therapie bij Frans dat er gekeken wordt naar wat er in dit moment nodig is. Frans heeft heel diverse behandelmogelijkheden tot zijn beschikking, ik ervaar hem als heel vaardig en deskundig. Waar in de reguliere zorg bij mij geen resultaat behaald werd, was dat al snel wel het geval bij de behandelingen die ik van Frans kreeg.
Ik ga regelmatig op consult, ook als 'onderhoud' van mijn lichaam en ter voorkoming van klachten. Dat spreekt me aan bij de oosterse behandelwijzes; het gaat om de hele mens en hoe die zo goed mogelijk in balans kan blijven. Dus pro-actief in plaats van re-actief en re-actief als het onverhoopt toch nodig is.
Ik heb Frans al aan diverse bekenden aanbevolen en doe dit ook graag via deze route'.

Baudy Wiechers

Na vele jaren, na een rug operatie,artrose, vele problemen.
Ook vele deuren plat gelopen, maar niet veel resultaat.
Nu na dat ik meer dan een jaar maandelijks bij jou in behandeling ben geweest,
ben ik meer dan een tevreden man.

Harry Luit

<< Prev
Next >>